Winter-getij in de tempel: dagelijkse MP3-meditaties

Winter-getij. Koud, nat, donker.
Vertraagde treinen, file. Vermoeidheid, kinderen in de Sint-stress.
En alsof dat niet genoeg was, drukte op je werk.  Mediteren… ja, sorry. Not.

Maar mediteren is toevallig de kraan van levenskracht open draaien. Om je juist die energie  te geven die je nu zo nodig hebt!

Tja.  Hoe breng je dat op?

Heel makkelijk: elke ochtend even in je mailbox kijken. Klik & go.

#5minutes2magic  Dat wil je toch. 

cta-jaikdoemee-2Lijkt me heerlijk. Ik doe mee. Klik

Vier het Wintergetij in de Tempel.

blue-sterrennacht_pleiaden_CrCo_640

Het Wintergetij in de Tempel is zacht als donkerblauw fluweel, met sterren verlicht.

Ik nodig je van harte uit  voor een Winter-getij van 5 minuten dagelijkse meditatie. Met MP3 hulp!

Ga lekker zitten, druk op Play, en geniet van vijf minuten inkeer en stilte. Elke dag daal je af in de stilte van je binnenwereld.

sneeuw-december_winter_CrCo_1280

Aarde, Water, Lucht en Vuur

In de Europese traditie reis je in deze periode langs de Vier Elementen naar het Licht.  De Aarde helpt je om te aarden. Dat geeft rust en meer energie. Water helpt je om het getijdenspel van je emoties te voelen. Je wordt niet meer weggespoeld, maar kunt surfen en door tijd en ruimte reizen. Lucht geeft je vleugels en overzicht. Alle weggewaaide stukjes van jezelf raap je weer bij elkaar. En dan ben je klaar voor het Vuur van Midwinter. Welk licht wordt in jou geboren?  Welke schatten breng jij aan het licht?

Al die kracht zit allang in jou. Je hoeft het alleen maar op te halen. In dit winter getij is het buiten somber, de kracht zit van binnen. Door meditatie vind je die heel gemakkelijk, omdat nu de sluiers tussen de werelden zo dun zijn.

Het enige wat jij hoeft te doen, is de poort even open te zetten.
Elke dag vijf minuten. Probeer maar eens. Hier vind je een voorbeeld

Je kunt deze meditatie gewoon elke ochtend afspelen. Gaandeweg komen jouw eigen associaties op gang en kom je in de stilte tot je kern.

Als je meer wilt:  Doe mee met de serie!  Van 1 tot 21 december krijg je dagelijks een Wintergetij-meditatie in je mailbox. 5 minuten, op MP3.

Wat anderen zeggen:  Ik vond echt elke les een groot feest. Het allerleukste vond en vind ik de door jou ingesproken meditaties (ik gebruik ze veel) Leonie vd Wetering

Wat kost die hele serie?

Het kost je 5 minuten per dag en 21 euro voor een winterabonnement, zodat je de hele winter steeds opnieuw kunt luisteren.

Ze redden je op die troost-momenten als je naar de chocola wilt grijpen. Ze zorgen dat je niet met tien kilo teveel de winter uit komt en met wallen onder je ogen, omdat meditatie je helpt om lekkerder te slapen. Je dromen worden gevoed en je plannen krijgen een stevigere basis als je je onderbewuste mee laat praten, door meditatie.

En dat voor de prijs van een paar kopjes koffie,  of een fles goeie wijn. Die in een avondje op is.

Ontspan. Pak je telefoon of pc en druk op play. Heerlijk!
cta-jaikdoemee-2Lijkt me heerlijk. Ik doe mee. Klik hier

En tot wanneer duurt het?
Drie weken, van 1 tot 21 December, Midwinter.  Ze  blijven de hele winter beschikbaar. Zo lang het donker en druilerig is, heb jij deze meditaties als geheime support.

Wat anderen erover zeggen:

Het is een uitdagende maand om te beginnen met meditatie of om überhaupt te mediteren. Juist dan gaan we dit wel doen! Voor een kleine bijdrage heb je een kwaliteits meditatie van Hollandse bodem. Doe je mee? Het zou fijn zijn als je dit bericht ergens deelt. Veel mensen verlangen naar Nederlands gesproken meditaties. Dankjewel!  Lynda Visser, Het Inspiratie-atelier

Debora is een verhalenmeesteres met de meest fijne stem die ik ken. ❄❄❄ Laat de winter maar komen! Judith

cta-jaikdoemee-2Ja, ik wil die rust graag ervaren. Klik hier