Het Rijk van de Zon 2020-2021

Het Rijk van de Zon

Eeuwenlang waren Tempels de plaats waar mensen kwamen om opnieuw hun verbinding te ervaren met het grote geheel. Tempels waren plaatsen voor meer overzicht over je leven. Alles valt op zijn plek. Meer grip op je gevoeligheid, zodat je je niet hoeft te pantseren om een innerlijk rijk leven re leiden. Ook – juist – voor hoogsensitieve mensen.

Dit jaar werken we in het Rijk van de Zon. Wij verdiepen ons in de Egyptische mythologie, en bestuderen de samenhangen via de Kabbala en de Tarot.

Kabbala, Tarot en Egyptische mythologie

Kabbala is een prachtig en tijdloos systeem, een patroon van heelheid, dat genezing brengt. Het patroon werkt heel verhelderend, omdat je de structuren gaat zien. Je kunt het dus op allerlei situaties toepassen. De Tarot past weer naadloos op Kabbala en haar archetypen zien we weer terug in Egyptische mythologie. Een prachtig sluitend geheel van oude wijsheden die ook nu nog van kracht zijn.

Want dat is wat we doen in de Tempel. We vertalen die oude wijsheden naar concrete handvatten waar jij hier en nu iets aan hebt in je leven.

De tempel heeft me veel gebracht in de loop van de jaren. Het geeft me steun en vertrouwen in mijn werk, als directeur van een belangenvereniging. Het priesteres zijn heeft me verrijking gegeven in mijn vrouw-zijn, als echtgenote en geliefde, als moeder, als grootmoeder, als zuster en dochter.

D. vd K, over de priesteressenopleiding.

Deze lessen worden je op verschillende manieren aangeboden: theoretisch, maar ook beeldend. En we gaan die lessen doorvoelen; met lichaamswerk, creatieve technieken of ritueel werk.

Tempelwerk brengt een inwijdingproces gang. Je raakt diepere lagen en onbekende rijkdom in jezelf aan. Je krijgt volop handvatten en steun om die nieuwe gebieden te integreren in jouw dagelijks leven. Dat is waar het Tempelwerk toe dient: een vervullend leven op aarde, voor jezelf en de wereld rondom je.

Hoor jij de roep van de Tempel?

Die kans is groot, anders was je hier nu niet. Welkom!

De roep van de Tempel

Je vraagt je misschien af wat wij bedoelen met de ‘roep van de Tempel’. Of je weet überhaupt niet wat je je moet voorstellen bij een begrip als ‘De Tempel’. En dat is OK, want die tempels zijn instituten van lang geleden.

Hoe kan het dan dat wij ermee werken en dat jij je daardoor aangetrokken voelt?

Die Tempel waar jij naar verlangt, bestaat!

De Tempel is begonnen met dit boek: IN Persephone’s armen, door Debora Zachariasse. Het vertelt beeldend over het leven van Elora, priesteres in een van de oude tempels, over de magie, de liefde, het zusterschap, de godin…

Omdat de Tempel actueler is dan ooit en er nog steeds vele vrouwen aan verbonden zijn, in het dagelijks leven of in hun hart. Die verbinding kun je voelen als een verlangen, als een roep vol heimwee.  De tempel waar jij naar verlangt, bestaat! Hoe heerlijk dat we die roep weer kunnen volgen en realiteit laten worden in ons dagelijks leven.

Nieuwe structuur van de Tempeltraining

Dit jaar hebben we de Tempeltraining zo georganiseerd dat je meerdere opties hebt om mee te doen, zoals een individueel traject of een deeltraject, een online traject of juist in een groep. Zo kun je je opleiding aanpassen aan jouw pad, volgens jouw voorkeur en jouw draagkracht.

We ( het team van de Tempel) hebben de afgelopen maanden grote klus geklaard. We hebben de training georganiseerd in een nieuwe, volkomen antifragiele vorm, zodat je tijdens je opleiding maximaal bestand bent tegen onverwachte belemmeringen en maatregelen. Daar zijn we best trots op.

Tempelwerk is persoonlijke ontwikkeling in de turbostand. Ja, dat mag je rustig zeggen. Saskia, deelnemer.

Bestel hier het gratis infopakket van de Tempel. Je ontvangt een digitaal informatiepakket met een korte videoles, uitleg over de verschillende mogelijkheden, tijdsinvestering, kosten en een hulpmiddel om te kijken wat het beste bij jou past.

Ik ben geinteresseerd. Stuur mij alsjeblieft het infopakket toe.

IK weet al genoeg en ik wil graag meedoen ! Deze link breng je bij de webshop, waar je direct het pakket van jouw keuze kunt bestellen

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare pakketten.

ttrz-kabbala_240.png

Kabbalatraining : overzicht over de grote lijnen en patronen.

ttrz-mm_240.png

Egyptische mythen en meditatie : beleef de wereld met totaal andere ogen en vind de toegang tot het mysterie

ttrz-ivm_240.png

De diepte in in je eigen tempo: Individuele Mysterie Opleiding

ttrz-ptso_240.png

Samen mooie rituelen en mysteriespelen doen in de Priesteressenopleiding

Ik ben 49, ik heb dit diepe punt zo vaak gevoeld en het was zo verschrikkelijk eenzaam. Maar nu word ik er doorheen gedragen door mijn sisters. Dat gevoel dat ik gedragen wordt, dat is volkomen nieuw. L.D, deelnemer

Vooropleiding

Voor de Priesteressenopleiding is een korte vooropleiding noodzakelijk.

Deze vooropleiding is voor iedereen toegankelijk en legt een stevige basis onder je spirituele ontwikkeling op vier niveaus: fysieke vaardigheid, emotionele veerkracht, verstandige kennis en spirituele inwijding.

In de Vooropleiding maken we samen elk onze eigen Thuistempel, (of we maken die nog wat mooier), we geven ons energieveld een opfrisser, gaan we op onze eigen Leeuwentroon zitten en leren de mysteriën van de Griekse Ariadne, de gevaren van de Keltische Fomoren en krijgen we hulp van de Ierse Hoge Elfen, de Tuatha de Danaan. En je leert enkele basisprincipes van de Kabbala. Daar is al ons tempelwerk op gebaseerd.

Deze korte vooropleiding wordt deze zomer gegeven in een online groep. Het programma beslaat 8 weken. De tijdsinvestering is ongeveer een half uur per dag, vergelijkbaar met de opleiding. Je begint dus direct met je nieuwe leven als priesteres in de Tempel, en kunt meteen voelen of dat resoneert.

Bedenk dat je een groot deel van het werk zelf moet doen, in de innerlijke wereld. De vooropleiding geeft je daarvoor een stevige basisstructuur, waar je je hele verdere opleiding gebruik van maakt.

Deze vooropleiding is alleen vereist als je de Priesteressenopleiding wilt doen.

Ook de deelnemers van de Kabbalatraining of de Meditatietraining zijn van harte welkom in de vooropleiding. Het is niet verplicht, maar met een dergelijke stevige basis haal je wel veel meer uit je training. 
Het is ook super leuk en speels en heel rijk. En gezellig.

Vrijstelling 
Heb je de Thuistempel of de Individuele Tempeltraining gevolgd, dan krijg je vrijstelling.

Meld je voor 24 juni aan, dan krijg je een EARLY BIRD voordeel!

ttrz-vop_240.png

Ik meld me aan voor de Vooropleiding.

Ik wil graag meer weten. Stuur mij a.u.b. het infopakket toe.