Wat kunnen we voor je doen?

Beste bezoeker,

Wat doen we, in de Tempel? En belangrijker, wat kunnen we voor jou doen?

Hoe het begon: In Persephone’s armen

9789491762000
Het begon allemaal met deze roman.

De historische roman In Persephone’s armen, over het leven in de Tempel, 5000 jaar geleden, geschreven door Debora Zachariasse. 2e druk, Hardcover, 286 bladzijden, € 25.00.  Bestel jouw exemplaar  hier. 

Lees hier de eerste hoofdstukken uit het boek. 

En toen begon het.

Gedachten materialiseren. Nu het boek (in 2018)  haar eerste lustrum beleeft is de Tempel uit het boek weer hard op weg om terug te komen, op een manier die past in deze tijd.

Er is een fijne community van vrouwen (en enkele mannen) die de Tempel opnieuw vormgeven, op een manier die precies past in hun leven, in de 21e eeuw.

Er zijn excursies en studiedagen over tempel-onderwerpen (zoals het werk met het Jade-ei in de Tempel van Ishtar).

Ontdek dat je met je sensitiviteit echt niet als een kluizenaar hoeft te leven! Sterker nog je leert juist die kracht inzetten, je afschermen of openen, net wat je wilt.

En met die grote sensitiviteit die jij als talent hebt, kun je prachtige dingen leren: de tekens verstaan, de mythen duiden, de diepe betekenissen kennen, je verbinden met de kracht van je onderbewuste, de godinnen ontmoeten en heel mooie, magische dingen voor elkaar doen. Al je ogen (ook de derde) gaan open en je ziet de wereld in een totaal nieuw daglicht… het gaat diep.

Er is een hechte groep priesteressen die maandelijks samenkomt om de oude tempelkunst  van ritueel weer te leren en te beoefenen. Sisterhood is alive! We ontmoeten elkaar tussendoor in Tempelkringen, bij het Priesteressen festival, excursies en open tempel avonden.

Het is messy and fun, intens en levend, niet hoogdravend maar wel goed georganiseerd.

Dingen die je doet als  priesteres:

Je creëert je eigen ThuisTempel

Heerlijk, om de oude, Europese sThT-Cuppiritualiteit een stevige plek te geven in je dagelijks  leven en in je eigen huis.

Daarvoor ontwikkelden we een sterk programma, gebaseerd op de vier elementen waarbij je erop uit trekt, de natuur in, om verbinding te maken met vier magische bomen en mee te leven met de seizoenen. We werkten met kruiden en spreuken.

Een Thuistempel geeft veel houvast en er is meer dan voldoende ruimte voor je eigen inbreng, je eigen inkleuring. Dit is echt de bodem, het Rijk van de Aarde.

Maar er is meer: verlangen we niet allemaal naar het magische Rijk van de Maan! Met een stevige bodem kunnen we veilig op reis in die schemerige magische wereld van de maan met haar ritmen, die we zo goed in ons lichaam voelen.

Volle Maan, Nieuwe Maan

Als vrouwen resoneren we mee met de Maan, we voelen het in ons lijf,  onze maandelijkse cyclus. Tot in onze botten  ervaren we haar magische invloed.

In de tempel vieren we iedere Nieuwe Maan en Volle Maan in open en  besloten bijeenkomsten.

zodiac_klein

Rhea Debora heeft aanzienlijke kennis van de Magie van de Maan.

Met Volle Maan laten we deze oeroude kunst opnieuw herleven, via de astrologie. We stemmen ons af op de volle maan, de energie van het astrologische teken van de maand.

We blijven praktisch: met de Volle Maan magie krijg je dus niet alleen je gevoel op orde, maar ook je huis stap voor stap, het werkt door in je hele  leven.

Astrologie is nogal een onderwerp, maar doordat we steeds maar met een sterrenteken en een planeet werken bleef het allemaal overzichtelijk.

SterrenLichaam

 

De Volle Maan Magie is een onderdeel van het individuele programma van de Tempel.  En wat een magische resultaten worden er geboekt!  Lees hier meer.

 

Ook gezondheid en de kruiden staan op het programma: de medische astrologie. De invloed van de Maan en de Sterren uit zich ook in je gezondheid.

Tempelkringen

Een van de eerste Tempelkringen is de Tempel van Airmed, de Keltische godin van de kruiden.De ingewijden van Airmed  komen elke 6 weken samen, en bestuderen  same manieren om de kruiden te gebruiken, van een Genezende Maaltijd, een Medicijn en een Magische Bereiding.

In de Tempel van Luna bekwamen de ingewijde priesteressen zich in het zienerschap, onder de hoede van Luna, de Maan, de grote kosmische spiegel.

Tempeltraining is een professionele opleiding

Als de priesteres in jou begint te ontwaken, is goede training van groot belang.

Lees hier alles over de Tempeltraining

We werken in vier rijken: de Aarde, de Maan, de Zon en de Sterren.

Als je meer en dieper wilt, en een roep voelt van binnen, en dit is jouw pad, dan weet je dat.

het werken in een groep, met rituelen en oefeningen, waarbij je van elkaar leert, is een prachtig pad.  De toelatingseisen voor de Tempeltraining liggen hoog, omdat dit werk een grote toewijding vereist en de groep zeer veilig moet zijn.

Je kunt je verder ontwikkelen in de groepen, waar je ene eersteklas rituele training ontvangt. Woon je te ver weg, of is een groep niet handig voor jou, dan biedt het individuele programma jou alles wat je nodig hebt om jezelf als priesteres een sterke, professionele basis te geven. Kennis, fijne contacten (in de innerlijke en uiterlijke wereld), fijne praktische werkvormen en een levende, beheerste verbinding met je innerlijke Zelf.

Wil jij je innerlijke kracht beter leren kennen en verder ontwikkelen? 

TempelMetBloemen2011Jij bent een sensitieve vrouw, zodat je intuïtief  weet of voelt dat er meer is, en dat het tijd is om daar iets mee te doen. Misschien  heb je In Persephone’s armen gelezen en resoneerde er iets.

Om dat talent te ontwikkelen, is een goede training belangrijk. Daarmee kun je je helderziendheid ontwikkelen, innerlijke kanalen openen en sluiten naar eigen inzicht. De training geeft je grip op iets heel ongrijpbaars.

Het lied van je ziel kun je leren verstaan.  Wil je weten welke rol de Tempel daarin kan spelen, en inzicht krijgen wat jij precies nodig hebt?

Wil je de priesteressen ontmoeten en rituelen leren? Ga je graag zelfstandig de diepte in, gedragen door de levendige Tempel community?

Je kunt je hier aanmelden voor een inzichtgesprek om te onderzoeken wat er bij jou past, de Tempeltraining  voor vrouwen.  In een van de groepen, of een individueel pad.

In een Inzichtgesprek kijken we samen waar je staat en wat jij nu nodig hebt. Een groep, een individueel programma? Misschien wel beide, of  helemaal niets. Een inzichtgesprek krijg je daar helderheid over en handvatten om verder te gaan, zodat  je knopen door kunt hakken.

Maak  een afspraak voor een Inzichtgesprek.

 

Magische vrouwelijke sensualiteit: het jade ei.


Als je het boek In Persephone’s armen hebt gelezen, weet je hoe belangrijk sensualiteit was in de Tempel.

De Yoni, onze vrouwelijke bloem en baarmoeder, is de zetel van levenskracht. Als alles daar stroomt, krijgt je leven een magische glans, je wordt er blij van en effectiever.

In de Tempel geven we sensualiteit een bijzondere plek. Alle magie en liefde begint ermee, dat je je veilig voelt in je eigen lichaam. Dit is het werk dat we doen in de tempel van Ishtar, de godin van liefde en verovering.  Het programma De Magie van het Jade Ei  is een mooie opstap.

Genezingskaars: een web van Licht.  

candle in a handIedere zondag om 12 uur branden we de Genezingskaars, voor onze dierbaren, onze dieren, de overheid, voor de mensen rondom ons die erom vragen, en ook voor ons zelf. We sturen licht en liefde en ondersteuning en inzicht en wat er maar nodig is.

De Genezingskaars is een gratis tempeldienst, voor iedereen die het nodig heeft. Volg de Genezingskaars op Facebook.  Elke week posten we een nieuw bericht, en welke specifieke kracht die de Genezingskaars dit keer heeft.

Als je genezing nodig hebt (en dat mag je heel breed zien) schrijf gerust je naam erbij, of die van een dierbare die het nodig heeft. We moedigen je aan om het Facebook bericht te delen, en  mee te doen! Hoe groter en sterker het Web van Licht, hoe groter en sterker de genezende kracht.

Denk nooit dat jij te klein bent, te nietig, te onooglijk. Je bent een goddelijk wezen dat op aarde leeft, en je kunt meer voor anderen betekenen  dan je misschien vermoedt.

Doe jij ook mee en steek ook jouw kaars aan? Zo weven we samen een web van Licht over het land, waardoor de genezende kracht steeds groter wordt. Want gedachten hebben manifestatiekracht.

 

 

Meld je aan voor de Hartslag van de Tempel

Een gedachte over “Wat kunnen we voor je doen?

Reacties zijn gesloten.