IN DE TEMPEL

Ga mee op ontdekkingstocht in je innerlijke wereld

op het ritme van de natuur

Welkom in de Tempel

De Tempel is een spiritueel thuis, opgericht door Rhea Debora Zachariasse. De plek waar je aan de hand van het natuurlijke jaarritme de verdieping opzoekt in je innerlijke wereld. Een schat aan kennis en praktische handvatten ligt voor je klaar. Online ontmoetingen nemen je stap voor stap mee in een avontuurlijke ontdekkingstocht, op zoek naar jouw levenskracht. Dit doe je online, samen met gelijkgestemden, waar en wanneer jij dat wilt.

De inbedding in de natuur geeft groei en verbinding

Ritme van de natuur

De tempel beweegt mee in het ritme van de natuur, waar we als mens onderdeel van zijn. De vier elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur lopen als een rode draad door onze methode. Ze vormen het kompas waar je altijd op terug kunt vallen. Dat maakt onze benadering van spiritualiteit aards.

Spirituele groei

Tijdens de ontdekkingstocht open jij de schatkamer naar je hart. We bieden je een combinatie van oude mythen, nieuwe wetenschap en natuurwetten die hun oorsprong vinden in Kaballa. Deze magische inzichten vragen om een verankering in je dagelijkse leven. Daarom zetten wij in op continuïteit door een jaarrond programma en maken wij van een spirituele ervaring, spirituele groei.

Samen online

De tempel is een online spiritueel thuis voor iedereen die op zoek is naar verdieping. Door onze online benadering kan jij op avontuur waar en wanneer jij dat wilt. En dit doe je niet alleen. Je wordt namelijk onderdeel van een levendige community om je magische ervaringen mee te delen. Ook stimuleren we fysieke ontmoetingen om de levenskracht in het echte leven verder te laten stromen.

Wat is de methode in de Tempel?

Welk element ben jij?

Wil je weten welk element jij bent? Geef hieronder je email adres en (optioneel) je voornaam en naam, dan maken we een persoonlijke omgeving voor je aan waarin je de elemententest kunt doen.
Komen deze gevoelens jou bekend voor?

Ben ik de enige?

Ik weet dat er meer is, maar ik heb het gevoel dat ik de enige ben in mijn omgeving.

Mythen en symbolen

Ik wil de diepere achtergrond begrijpen van mythen en symbolen.

Ik kan niet zomaar weg

Ik wil me graag verder ontwikkelen, maar ik kan niet zo makkelijk bijeenkomsten bezoeken.

Meer creativiteit

Ik hou van creativiteit, dat wil ik een grotere plek geven in mijn spirituele beoefening.

Onze eigen traditie

Spirituele tradities van ver weg raken mij niet zo; ik zoek iets voor hier en nu. Wat is de traditie van ons land?

Mag het wat speelser?

Ik hou van lichtheid, van mij hoeft het allemaal niet zo zwaar.

Dan is een lidmaatschap van de Tempel Community iets voor jou

•Manifesteren met de Maan – elke maand stemmen we af op de Maan om met Haar samen te werken, zodat zij jouw wensen en verlangens begrijpt – en laat manifesteren. Haar superkracht!

•Vier seizoensprogramma’s voor een complete energetische ontwikkeling op het ritme van de natuur

• Theorie, meditatie, energetisch lichaamswerk, ritueel, krachtvoorwerpen maken.

•1-2 x per maand een live online ontmoetiing met groepscoaching en meditatie

• Direct toegang tot alle beschikbare modulen, video’s , audio’s, meditaties en werkbladen

• Leer praten met de natuurwezens, ontmoet de godinnen, engelen, je gidsen en de Bomen!

• Speelse creatieve opdrachten voor ieder element

• Levendige community voor 24/7 uitwisseling, inspiratie en support

• Extra optie: individuele coaching op afspraak

Magische ervaringen

De tempel heeft mij het vertrouwen te geven om los te laten. Om mijn ruimte in te nemen en ten volste te genieten van dat wat het magische leven te ontdekken geeft. Ik herken de mythes in mijn dagelijks leven en sta iedere ochtend vol levenskracht op uit mijn bed.

Peggy Grefkens

Lid van de Tempel sinds 2016

In Persephone’s Armen

Hier woonden ze dus, die machtige priesteressen en wijze vrouwen. Met hun kruiden konden ze alle ziekten genezen, met hun dansen konden ze de wind en de regen bezweren, ze kenden de geheime kracht van de sterren en wisten de weg door het weefsel van de tijd. Binnenkort zou ik een van hen zijn! Mijn moeder stond op de voorplecht en hield zich vast aan de reling.’ ‘Thuis, Elora,’ fluisterde ze. ‘We zijn weer thuis.’

In Persephone’s Armen, het nieuwste boek van Debora Zachariasse, neemt je mee op een reis naar de Tempel 5000 jaar geleden, die weer vaste voet krijgt op de aarde. Het is de Tempel van Persephone’s, de godin van de ritmes en getijden. Start je ontdekkingsreis met dit boek en droom mee in de wereld van de Tempel.

Ik weet dat er meer is, maar wat?