Pakket De Leeuwentroon


Relaxing into what’s Regally Yours! 

IN het kort:deze zomer gaan we opnieuwe aan de slag om ons leven in lijn te brengen met de wijsheidn van onze innerlijke leeuwin.

Een zalige, diep ontspannen, verademende herbronning. Plaats nemen op je eigen Leeuwentroon, en jouw Leeuwinnen laten kwispelen, brullen, kreunen en grommen… Ja! Je vijanden sidderen, je vrienden springen op van plezier, partners komen AANGEREND als jij JOUW PLEK INNEEMT, 

zodat het weer HELEMAAL KLOPT. 

Aan het pakket De Leeuwentroon (ter waarde van 349 euro) kun je GRATIS meedoen als je lid bent van de Tempel (kosten 120 euro per jaar). Meld je snel aan.

Je Leeuwentroon is de zetel van de godin vande liefde: Ishtar zat op de Leeuwentroon, Cybele zat op de Leeuwentroon, Freyja’s wagen werd voortgetrokken door twee wilde Katten! 

Dit gaat ergens over natuurlijk! Die leeuwinnen, of katten, symboliseren jouw KATTIGHEID, oftewel, jouw SCHEPPINGSKRACHT, jouw HEILIGE SEKSUALITEIT!

DUSSSS Vrouwe, bereid je voor! 

Wat jij in deze zomer gaat beleven, gaat je hele leven veranderen op een goede manier! 

 • Jouw innerlijke REGAL magic wordt zichbaar en begint direct te werken. Je kent die magie allang. Het is die speciale Sterrenstof-kwaliteit die alleen JIJ hebt. Dat magische wonder dat jij op aarde brengt, waardoor mensen steeds ZO BIJZONDER geraakt zijn, terwijl jij het doodnormaal vindt. Het kost je geen enkele moeite.  
 • Je komt hier jouw ding doen, op aarde, eigenlijk ben je een heilige ARK, een heilige drager die  jouw zeer bijzondere en unieke energie van je Hogere Zelf op aarde ronddraagt. Jouw SACRED ALL POWERFUL SELF dat er is ongeacht wat je doet, of je nu werkt, of gewoon zomar lekker zit, of een glimlach geeft.
 • Je CLIENTEN komen op je af als bijen op de honing, gewoon om dat jij zo helemaal JIJ zit te wezen, als een VORSTIN, gevoed door de enorme energie  van jouw LEEUWINNEN. WRAAAAAUW! 
 • Je leert de magie van DARSHAN, die gewoon uit je porien stroomt, omdat je in verbinding staat met jezelf op zo’n diep, verrukkelijk niveau dat je dit zelfde niveua ook in anderen aanraakt.  Niet zomaar anderen: anderen die met jou resoneren. Het gaat vanzelf en het past, het klopt, als een hart. 
 • Op  jouw LEEUWENTROON gaat de energie DOOR je heen. Geen gezwoeg meer, terwijl je echt super veel uit je handen krijgt. Je weet vanzelf de juiste woorden en het maakt echt niet uti wat anderen allemaal vinden. JE bent PURE LIEFDE  en tegelijk BLIJF je een LEREND mens die gewoon missers maakt. Nou en.  
 • De vraag “ Wat moet ik nu, zal ik dit of dat” is compleet overbodig. Je WEET het gewoon. Je bent misschien nog steeds bang om ernar te luisteren, maar jet WEET het en je Leeuwinnen helpen je om die stappen te zetten. Nadenken en je gezonde verstand gebruiken, JA! Maar nooit meer piekeren, dat is afgelopen! 
 • Het laten stromen van je LEVENSENERGIE (de Leeuwinnen) brengt diepe genezing in je lichaam, je hart, je wezen, en op de tijdlijn van jouw persoonlijke geschiedenis. Iedere keer dat je er zit: RELAX into what;s REGALLY yours.
 • Je grenzen worden DIRECT helder als jij je plek inneemt, en dat gaat vanzelf, zonder dat jij daar KATTIG over hoeft te doen! Wat niet bij jou past, wijkt vanzelf. 
 • Je verlangens krijgen ruim baan. Door de nieuwe,  passende resonantie trek je vanzelf allerlei dingen je leven in die jij ZALIG vindt, gewoon door ontspannen op je TROON te zitten. Dat gebeurt omdat er KRACHTTTTTTT op staat.  Daar zorgen jouw Leeuwinnen wel voor! 

De Leeuwentroon is ongeveer de sleutel naar al je kracht, en maakt zoveel gezowegn gezweet, getob en gepieker, zoveel angst en ongerustheid OVERBODIG. Het smelt gewoon weg! 

En dan dat ding met TIJD ! De tijd wordt van elastiek.

Je scheppingskracht werkt als HEFBOOM namelijk. Ieder kwartier dat je besteedt aan het zitten op jouw LEEUWENTROON, levert meer op dan een paar uur zwoegen. Geloof me, ik heb er HEEL wat uren ZWOEGEN op zitten en dit is beter dan alles!!!

Je LEEUWENTROON  zet de verborgen kosmische kwantumkrachten voor jou aan het werk – je kent ze misschien uit de sporrkjes als de kaboutertjes die dingen voor je doen – ook dat GAAT ERGENS OVER! Allemaal verborgen helpers die voor jeklaar staan om jouw INTENTIES uit te voeren.

Niet zomaar wat intenties. Je wilt je ZIELSVERLANGEN!!! 

Dingen die KLOPPEN MET je HART, dat altijd klopt met HET GROTE GEHEEL. Waar jij blij van wordt en de wereld mooier.

Goed. Wat gaan we doen?

IN deze ZINDERENDE ZOMERWEKEN neem jij opnieuw plaats op jouw eigen Leeuwentroon. Laat ze maar brullen, die juicy girls.   Zodat je hele koninkrijk het kan horen, en iedereen van vreugde opspringt, terwijl je vijanden sidderen.

HA!

De hele zomer lang, van half juli tot half augustus, neem je ontspannen plaats op jouw leeuwentoon, als VORSTIN van jouw koninkrijk. 

De leeuwen zijn je ovaria, de bron van je POWERRRRRRR en deze zomer staat volledig in het teken van een dragende, voedende, creatieve, maar ook zalige, zinderende heilige seksualiteit!

EERSTE LES:

JE  AURA  als een VORSTELIJK GEWAAD. 

Een troon is een zachte, vriendelijke, koninklijke zetel waar je kunt ontspant, zit, om te ZIJN. In de eerste week is dat ons ‘werk’. 

Alle ketens mogen eraf. Alle knellende banden, de roestige en de gouden kettingen die je tegenhouden, de duidelijke en de onverwachte, in je wijze AURA. Helemaal opgefrist en opgeschoond kun je in je WEZEN zakken en zinken en ontspannen en dit is een week van balsem en magische genezing. Heel sterk medicijn. Jij  bent het waard.

TWEEDE LES :

We roepen de expeertise in van joue   FAVORIETE  Haure Couture AURA DESIGNERS. 

In de tweede week gaan we je helemaal aankleden, als de Vorstin die je bent, op Aura gebied. Wie bepaalt wat jij aantrekt? Wat zijn de dingen waarmee jij je, wua sfeer, wilt omringen? Wie bepaalt wat dat is?

JIJ. En niemand anders. 

Deze week maak je voor jezelf de meest zalige, prachtige rijke, KONINKLIJKE AURA-OUTFIT  ooit, op maat gemaakt met de fijnste materialen. En je leert hoe je die kunt bijstellen als je groeit, en verandert naar de nieuwe mode en nieuwe wensen, als een Goeie Petemoei, wanneer je maar wilt. Zodat je er altijd FANTASTISCH uitziet en je ook fantastisch voelt.

En dat aura materialiseert dus, he, in je leven. We werken van binnen naar buiten. Even voor de duidelijkheid.

Wees deze week voorbereid om een paar belabberde kleermakers te ontslaan. Vooral degenen die je de Nieuwe Kleren van de Keizer hebben aangesmeerd!

Deze week leer je een massa nieuwe dingen over de SYMBOLIEK van KLEDING en HOOFDTOOIEN en de magie die dit weer in je leven brengt. Ik lat jeook precies zien, hoe ik mijn innerlijke garderobe samenstel en hoe ik daarmee speel en je mag me er alles over vragen!  

DERDE LES:

Leer om te ZITTEN op die troon. Gewoon ZITTEN, de Leeuwentroon BEKLEDEN.

Zitten in diepe ontspanning en volkomen ontvankelijk en aandachtig voor de behoeften van JOUW innerlijke KONINKRIJK. En de hulp die er is van je dienaren. Heel het Leven staat klaar om jou te dienen, weet je. Dit  is een week van diepe, verrukkelijke transformatie. Ontmoet de LEEUWINNEN, en let op hoe ze overal rondom je materialiseren.  

VIERDE LES

Tijd om de LEEUWINNEN te VOEREN!  Let’s get SENSUAL!

Het is geen geheim meer – die leeuwinnen zijn jouw heilige levenskracht, jouw ovaria en ze worden gevoed door weloverwogen, zuivere sensualiteit. 

Deze week – nou goed, iets langer – neem je de tijd om je te verbinden in een zeer mooie, oeroude spirituele oefening: de NOVENE. Dit is een serie van 9 aaneengesloten dagen waarin je je ziel opent in toewijding aan je leeuwinnen en in eerbied voor je troon.  

Nu je op de troon hebt gezeten, ben je welbewust dat jouw Leeuwinnen niet zomaar een meubelstuk zijn, maar levende, stralende WEZENS>

TWEE Stralende godinnen die jou dienen.

Om met hen te werken, moet je hen voeden. Dat ga je doen, negen dagen lang, in een door jou op maar gemaakt, zalig sensueel en diep voedend ritueel.  Je krijgt allerlei vorbeelden en stap voor stap uitwerking, met een rijk aan bod aan mythische ingredienten om mee te voeden, zodat je ritueel prachig uitwerkt! Al doede leer je ook om precies te PINPOINTEN wat jouw LEEUWINNEN nodig hebben.
Let maar op, hoe ze spinnen van verrukking!

PRAKTISCH

De leeuwentroon loopt van half juni tot half augustus, voor leden van de Tempel.

Gedurende de hele cursus krijg je het materiaal op DRIE plaatsen aangereikt: 

 1. in onze gezamenlijke MeWe groep, waar we de zomerweken feest gaan vieren met onze LEEUWINNEN. Vragen, inspireren, vast zitten verhelpen, samen verbinden met elkaar, in zachtheid en in kracht.
 2. In je MAILBOX ontvang je ALLE LESSEN, zodat je niets mist, ook als je geen MeWe account wilt.
 3. In je eigen ONLINE OMGEVING, waar je alle materialen OVERZICHTELIJK BIJ ELKAAR vindt. Als je iets kwijt bent, hier staat het voor je klaar. Op deze manier houd je ook gewoon beschikking over de materialen, zo lang je lid bent van de Tempel. Je kunt het ook uitprinten en er een mooie map van maken.

In de eerste les krijg je heldere instructies hoe het allemaal werkt. 

De kosten

Het pakket – ter waarde van 345 euro – is gratis voor leden van de Tempel. Lidmaatschap kost 10 euro per maand, en je wordt steeds lid voor een heel jaar. Het wordt niet automatissch verlengd.

Begin sowieso met alles rustig doorlezen. 

In de MeWe groep en in de Zoom meetings kom je met je vragen, waar we op inspelen. Stel vooral al je vragen! Daar wordt het allaen maar beter van. 

Gedurende de zomer is er om de week een LIVE Online Ontmoeting waarin we een onderwerp bij de kop pakken rondom het in bezit nemen van je troon en hoe je dat doet met je heilige seksualiteit. 

Deze lessen kondig ik ruim op tijd aan. Je krijgt er mail over en ik post het in de MeWe groep.

Als je er niet elke keer bij kunt zijn, geeft niet. De lessen zijn sowieso allemaal opgenomen en de opnamen vind je in je online omgeving. Ze komen allemaal ook in de mail naar je toe. Het zelfde geldt voor de LIVE visualisaties.

Natuurlijk gaan die oefeningen over de zalige seksuele energie on jouw lichaam en hoe je die kracht kunt besturen! De wagen van Freyja!

Je maakt ook jouw eigen zalige PLAYLIST met zinderende dans muziekjes, speciaal voor jou als VORSTIN om heerlijk te genieten en je krijg tips voor SENSUELE DANS! 

Hoe zalig is dat. En dat allemaal de hele zomer lang met elkaar, in verbinding.

En ondertussen krijgt je die onverwoestbare kracht in jezelf steeds meer gestalte, spelenderwijs, heel ontspannen en heerlijk. 


Na afloop blijft de groep op het MeWe netwerk gewoon open. Er is dus geen haast. Je hebt het je eigen gemaakt. Die troon is een BLIJVERTJE!

Wat is MeWe?

MeWe is een sociaal platform dat vee lijkt op Facebook. Het werkt met groepen in individuele posts. Groot verschil: 1. de privacy. MeWe zorgt voor volkomen pricavy. 2. Geen censuur.

Je kun mij hier vinden op MeWe: Rhea Debora Zachariasse.

Het ritme van het jaar

Na de Leeuwentroon is het nog lang niet afgelopen!! Als lid van de Tempel volg je het ritme van het jaar. Als je wilt. Ons motto: niets moet, alles mag, doe het op jouw eigen manier.

In het najaar werken we met elkaar aan astrologie en maken we een heilig terrein voor onze voorouders. In de winter zoeken we de verstilling op, met de verinnerlijking van de Wintertempel. In de lente werken ew aan onze eigen Thuistempel, onze basisverbinding met de vier windrichtingen, de vier elementen.

En volgende zomer gaan we opnieuw zinderen met onze Leeuwinnen.

Wedoen deze training iedere zomer, met alle leden van de Tempel. Vanwege de kracht van de herhaling. Niets verdiepender dan herhaling. We zoeken het zo vaak in het meer, terwijl de magie is te vinden in het ritme van de herhaling.

Wat anderen zeggen over mijn werk en over de meditaties:

‘Wat bijzonder! Ik heb zoiets nog nooit eerder gehoord en kon bijna woordelijk verstaan wat er kwam voordat je het uitsprak… gelukkig zijn en moed dat is waar ik mijn super liefdevolle leeuwinnen mee mag gaan voeden…een hele bijzondere ervaring ik sprak ook met je alsof ik je jaren ken dank je dank je en dank je wel❤💋🙏❤💋🙏 Gea.

Superfijne meditatie ❤️ Kon hem gisteravond pas beluisteren en het werkt nog steeds door. Voelde vanmorgen de woorden “Ik belichaam het leven” Als een statement. Een diep doorvoeld statement.  Elizabeth

Dank Rhea Debora Zachariasse voor deze meditatie! Fijn om mijn lichaam als mijn tempel te voelen, mijn unieke energie te ervaren en daarmee te resoneren! Nicolet

Dankjewel Rhea Debora Zachariasse, wat een fijne tocht naar mijn Leeuwentroon, zalig, dankjewel XXX Nadine

WOW 😍 even geen woorden, zó dankbaar! Amanda

Thanks for the beautiful meditation. Carlijn