De magie van de Volle Maan

maanhangmat VMM Tekst

 

– Help, ik krijg het nooit allemaal af!
– Ik voel me zooooo moe en ik moet nog zoveel.
– Ik wil slapen! En chocola!

Nee lieve schat, dat ligt er niet aan dat jij tekort schiet!

Jij bent niet lui. Je hoeft niet nog meer. Je wilt gewoon een normaal leven. En ja, dat kan.

Je lichaam snakt naar ritme.

Je lichaam is nu eenmaal ingesteld op een leven op het ritme van de natuur.
Als je daar tegenin leeft, loop je helemaal leeg. Maar vind dat ritme maar eens terug…

Ik ben ook vaak ontzettend moe. Maar als je ziet wat ik toch voor elkaar krijg, is echt kicken. Gewoon magisch! Dat komt omdat de natuur me draagt, in haar ritme.

Het ritme van de Maan

Daar werken we mee, in de Volle Maan Magie. Met het ritme van de maan, door de seizoenen heen. Het is oude westerse wijsheid, die precies past bij ons klimaat, onze voormoeders werkten er al mee. Het is heel natuurlijk en niet moeilijk.

Want nee, mooie, vrouw, je hoeft niet nóg meer. Ontdek hoe je de beste timing kunt vinden en voelen. Afstemmen wordt heel gemakkelijk als je de Maan mee hebt. Je kunt gewoon meevaren op de energie van de natuur biedt, als je er even oog voor hebt.

Het zit in je wortels, je voelt dat het hier gewoon past.

Traditionele Europese wijsheid, je voelt gewoon dat het past. En het werkt. Dingen die in de energie van de Maan passen, manifesteren moeiteloos op het ritme van de Maan.
Luister naar de hemel en wees aandachtig voor het seizoen.

Door je te verbinden met wat er om je heen gebeurt, ontdek je hoe de kracht van de maan voelt: de zachte kracht van de geduldige, ontembare Stier. De sprankelende Tweelingen. De huiselijke Kreeft in de lente. De gulle Boogschutter, de heldere Steenbok met midwinter. Voel het, laat je erdoor dragen, werk ermee mee in plaats van er tegenin. Dat is zalig voor je, en dat verdien je zo!

Meer weten over de Maan in jouw sterrenteken?

De  Volle Maan Magie, reis door de Maanden:

sidney_hall_-_uranias_mirror_-_aquarius_piscis_australis__ballon_aerostatiqueJanuari , de magie van de Maan in Waterman en Leeuw.

Vernieuwing: samenwerken en stralen. 

 

 vissen_640Februari, de magie van de Maan in Vissen en Maagd

Hoe kun je je verbinden met het grote geheel, met beide voeten op de grond .

 

glebellier aries

maart

de magie van de Maan in Weegschaal en Ram : Initiatieven 

Ram en weegschaal: initiatieven nemen, maar daarbij het evenwicht blijven. Hoe doe je dat?

 

Stier-300px

 april: De magie van de Maan in Stier en Schorpioen. Zinderen

Groei en levenskracht komen uit verborgen diepten… hoe komen ze naar buiten?

 

 

kylie_gemini_goddess_by_kenjiarts-d674t2x-638x600mei:  De magie van van de Maan in Tweelingen en Boogschutter. Wat bedoel je?

Als er tweelingen in het spel zijn, moet er iets uitgewisseld worden. Boogschutter houdt in de gaten of alles wel klopt… communicatie is deze maand ons thema.

 

 

Kreeft_640

 juni: De magie van van de Maan in Kreeft en Steenbok. Hier voelt ik me veilig.

Kreeft maakt van een huis een thuis. Steenbok zorgt dat alles er is om dat huis te bouwen en te onderhouden. Ze kunnen niet zonder elkaar, want samen zorgen ze voor veiligheid en geborgenheid.  Dat bijt elkaar nogal eens…

 

Anderhalf jaar lang heb ik deze bijzondere vorm van Maanmagie gewerkt met een kleine groep vrouwen. En daarna hebben we het voortgezet met een online programma. Het heeft waanzinnig veel gebracht.

Na 3 maanden had iedereen grip op hoe de stand van de Maan haar leven werkelijk beïnvloedde. Wat een inzichten en plezier gaf dat!

Na 6 maanden was iedereen echt afgestemd en kregen echt een gevoel voor die natuurlijke ritmen. 

Je krijgt wat zicht op de betekenis van de planeten en sterrentekens, spelenderwijs. Je leert oude, astrologische en magische kennis over de Maan, de rest door de maanfasen, en door de sterrenbeelden.

Een paar gebieden in jouw leven gaan heerlijk stromen; 

Denk aan: je financien, je familierelaties (je moeder!), je gezondheid, of je liefdesleven, je zakelijke kwesties, je vrienden. Welke, dat hangt af hoe de maanstand  in jouw persoonlijke horoscoop past. In principe bijna alle gebieden komen twee keer per jaar aan de beurt.

 

De Maan is er voor ons allemaal! Gebruik haar mooie, magische kracht. Veel plezier !

 

En als je eens wilt sparren over jouw pad, hoe dat verder moet lopen, hoe je verder wilt, als je wilt onderzoeken wat de Tempel daarin kan betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend  inzichtgesprek.