Meer magie

Welkom in de Tempel, dé plek waar je steeds opnieuw inspiratie vindt om je verbinding met het grote geheel weer te voeden.

Als jij hier bent, voel je net als wij gewoon dat er meer is. En dat wil je een tastbare en eervolle plek geven in je dagelijks leven. Zodat het ten goede komt aan je werk, je gezin, je onderneming, je clienten, je kunst.

Inspiratie, activiteiten, rituelen en mijmermomenten voor de winter, de tijd van het jaar voor mijmeren, verstilling, naar binnen keren..

In de Tempel vind je een groot aantal artikelen, meditatieve Luisterreizen, tempelpakketten en training om dat gevoel dat er meer is, een vaste voet te geven in je leven.

Daar worden wij toch allemaal gezonder en gelukkiger van.

Volg het Jaarwiel en ontdek allerlei tips voor seizoensfeesten. Haal nieuwe inspiratie bij de godinnen. Verdiep je in de oude taal van de runen. Ontdek de magie van kruiden.

Bestel de gratis vitaliserende Luisterreis van de Wilg. Kijk bij onze producten en kies uit wat jou aanspreekt! Het leven heeft grote schatten voor je. Aarzel niet, probeer het gewoon.

Godinnen zijn mythische natuurkrachten die ons leven dragen en ondersteunen. Lees hier meer over de godinnen en ontdek, wie van hen jou draagt.

Kruiden voor welzijn, in de keuken, voor je gezondheid, voor je rituelen en natuurlijk voor het mooi. Hoe je ze ook toepast, kruiden brengen hun eigen magie mee.

Runen zijn meer dan alleen letters. Iedere rune heeft naast de letterlijke betekenis ook een heel magische gevoelswaarde.  Ontdek hier de magie van de runen.

Cadeautje: bestel gratis de ontspannende en vitaliserende Luisterreis van de Wilg!

Onze producten helpen je om het ritme van de natuur een tastbare plek te geven in jouw leven. Een magische roman, In Persephone’s armen; een stappenplan om je eigen Thuistempel vorm te geven, een Luisterreispakket met Etain voor meer liefde voor jezelf, een genezende Luisterreis met Brighid, een Luisterreis pakket om beter te slapen met Persephone, en nog veel meer. Je vindt alles hier, overzichtelijk bij elkaar.