10 dingen die je kunt doen (behalve wilde seks) voor meer magie in je leven.

MeerMagie klein

Ik werkte een paar jaar met een groep mensen aan Volle Maan Magie. We deden rituelen en zetten intenties, allemaal op het ritme van het kosmische getij. Dat was niet alleen erg leuk om te doen,  en er kwamen ook verbluffende resultaten uit.

Dat ging niet voor iedereen even gemakkelijk. De een knipt met haar vingers en de intentie komt uit, de ander ploetert en krijgt maar mondjesmaat resultaat.

Hoe Komt Dat Nou? En vooral, wat kun je eraan doen?

Het antwoord lag nog voor de hand, zoals dat gaat met die dingen. Passie! Dat is de naam van het spel.  Volgens de traditie en dus ook in de praktijk.

Van magie komt niets terecht als je het rationeel en emotieloos benadert. Magie werkt immers via je onderbewuste, en de brandstof van je onderbewuste is emotie. Voor betere magie wil je zinderende emoties. Alleen, ehm, hoe kom je daar aan?

Goeie seks staat natuurlijk met stip op 1. Dat hebben we proefondervindelijk aangetoond: verliefde deelnemers krijgen meer voor elkaar. Ze zijn ook bekaf, maar goed, dat nemen ze voor lief. De kracht die bij goeie seks zo heerlijk door je aderen zindert is pure levenskracht. Precies diezelfde kracht waarmee de wereld wordt gemaakt.  Magic! Yessss!

Maar we zitten nu eenmaal niet allemaal in een gepassioneerde relatie. Dat houd je trouwens ook niet vol. Dus. Wat kun je nog meer doen (behalve wilde seks) voor meer magie in je leven , als je emoties zeg maar, een beetje stram zijn en vast zitten?

Tien dingen.

1. Ga even zitten en adem. Ehm, leg je mobieltje even weg. Ja. En doe het nog eens? Zit. Adem. Chill. Voel je wel?

2. Als je je mobiel per se bij de hand wilt houden, zet dan een muziekje op en dansZing mee. Nou en. Wat kan het schelen.

3.  Neem het heft in handen. Neem plaats op jouw innerlijke troon, zoals het altijd bedoeld is, neem heel ontspannen je innerlijke koninkrijk in bezit.  Je innerlijke wereld barst van de genezingskracht, levenslust en manifestatiekracht  en dit is ZO zalig en ONtspannend, ervaar het zelf, met het pakket De Leeuwentroon. Wraaaw!

4. Slaap! 70% van de Nederlanders kampt met slaaptekort. Hoezo zonde van je tijd. Slaaptekort is verwoestend voor je lichaam en je emoties en je inkomen (statistics never lie). Slaap. Dat mag. Nee, lieverd, slapen is niet lui. Als je moe bent, organiseer dan een power nap.  Valt slapen je moeilijk? Een slaap-priesteres neemt je zo mee de slaap in. (Dat is een vak, zo uit de T.E.W.  Keltische Barden konden hun publiek  laten lachen, huilen of inslapen.)  Bestel hier de Luisterreis Lekker Slapen.

5. Ontspan. Hier is een linkje naar een  5 minuten meditatie.  Ga lekker zitten. Klik. Luister Ontspan.

6. Maak tijd voor je yoni (of lingam): in plaats van de afstandelijke verslavende porno,  kun je echt contact maken door aandachtige aanraking, werkelijk voelen wat er in haar/hem leeft, in verbinding. In de Tempel van Ishtar eer je als vrouw de magie van het jade-ei, waarin je op zachte, liefdevolle manier je yoni leert koesteren en de spieren en weefsels sterker en wakkerder maken. Die Tempeldagen geven we  niet voor niets, ze zijn super  om je magie te versterken. Boek hier je deelname aan een  VIP-programma (vrouwen en/of mannen). 

7. Ga elke week een dagdeel op ’Artist-date’ met je innerlijke kunstenaarszelf, om iets te doen wat jij totaal superleuk vindt. Wat het ook is.  Karten of koffiedrinken met een chic gebakje, schilderen bij de rivier, stiekem ergens een vuurtje stoken en wild dansen, of een lange wandeling met een hond uit het asiel. Doe het. Leef. Nu.  Breng je vreugde terug op gang.

8. Kap met je klaagverslaving. Ja, ik weet het, het leven kan wat uitdagend zijn is gewoon razend lastig. Des te meer reden om jezelf niet nog verder omlaag te halen. Klagen en zelfmedelijden en alsmaar herhalen wat er allemaal niet kan, daarmee vergiftig je je Veld. Dat trekt allemaal verkeerde dingen aan (je gaat struikelen over klagers en zeurpieten) en het vertraagt je mooie magie. Wat heb je eraan. Stop ermee. Nu.

9. Stel een Klaagrantsoen in voor je vrienden (ja, dat mag). Klagen en zelfmedelijden vergiftigt je Veld, trekt (nog steeds) allemaal verkeerde dingen aan en het vertraagt je mooie magie. Ook als een ander het doet. Je kunt best compassie hebben en iemand helpen is prachtig, maar stel daar wel wat randvoorwaarden aan. Geef ze een klaagrantsoen: 5 minuten per dag.  Omdat het zo lekker is. Klagers willen niet geholpen worden, die willen gehoord worden en even Zielig zijn. Vijf minuten kan best. En ga niet met ze mee jammeren!  Vraag ze daarna om iets leuks of fijns te vertellen. Ga samen dansen of zingen. Vraag of om iets voor jou te doen, vraag of ze jou een massage willen geven. Mensen knappen enorm op van iets geven.

10. Soms helpt dat niet en dan is het tijd voor grenzen. Stop zelf met klagen en  hardnekkige klagers zullen vanzelf uit je leven ’verdampen.’ Het is een beetje vervelend om te zeggen, maar voor hardnekkige klagers ben jij gewoon een soort vuilnisbak, waar ze hun vieze emoties in komen dumpen. Wat heb je eraan. Ja, precies, jij hebt daar geen tijd voor, jij hebt het DRUK. Met stiekem vuurtje stoken en bloemenkransen vlechten, muziek maken, paardenbloemenlikeur proeven en je eigen compost maken en … met toveren. Ja, natuurlijk! Beter, toch? Troost je, zij vinden heus wel iemand anders voor hun emotionele afvalberg.

Dus. Dat waren er 10. En jij? Wat werkt voor jou echt goed?

Hoe breng jij meer magie in je leven?  Vertel het in het commentaar.

Of deel jouw wijsheid in de besloten Facebook groep In de Tempel.

De kunst om mee te surfen op het kosmische getij, op het ritme van de zon en de maan: daar word je blij van. Dat is de Hartslag van de Tempel.

Meld je hier aan, dan krijg je mooie cadeautjes gratis in je mailbox.