Het geheim van de Zwarte Madonna

Ken je de blog van Seth Godin?

Hij schrijft over reality check. En over het werk doen.Over team-up en samen en stap voor stap. Hij vertegenwoordigt de Donkere Godin. Het is zijn naam: Seth, de donkere. Godin, de godin. Niks engs aan, integendeel. Juist zeer inspirerend.

Wie is de Donkere Godin?

6911468275_3181891dc5_o-554x577Zij komt, als je zin hebt om je blik af te wenden.

Zij luistert als je je voelt alsof je niets te melden hebt.

Zij zingt haar lied van stilte, als je hoofd vol herrie zit, zodat je onmogelijk kunt mediteren.

Zij maakt je wakker als alles mistig is en je verdwaalt in de dromerigheid.

Zij haalt drie keer adem als je je geduld dreigt te verliezen.

Zij laat je zien dat het er wel degelijk toe doet, als je moe wordt van het vechten en oneerlijkheid maar gewoon aanvaardt.

Zij houdt van vreemdelingen, mensen die er niet uitzien als jij, die anders doen dan jij.

Boven alles opent zij het onbekende.

De Donkere Godin opent alles wat jij vreest. Niet om het blindelings te omhelzen, maar om het te onderzoeken. Schatgraven in de duisternis. Dat is haar taak.

Zij komt je bevrijden als de angst je terugpropt in je veilige hokje.

Zij roept je tot de orde als de angst je in opstand heeft gebracht, waardoor je onbetrouwbaar wordt.

Zij komt je halen als je je hebt laten sussen, als je denkt dat angst er niets mee te maken heeft, omdat je er gewoon geen zin in het, het is nu eenmaal niet je ding is.

Zoek de Zwarte Madonna. Je kunt haar herkennen aan haar beschadigde, onvolmaakte, donkere gelaat en aan haar gouden gewaad, geweven uit glanzende uitvluchten.

De Donkere Godin is overal, maar toch is ze niet gemakkelijk te vinden. Ze woont in de Aarde, in grotten, in kieren, in scheuren en barsten, in de onvolkomenheid

Niet iedereen is gecharmeerd van de Donkere Godin.  Menigeen droomt liever van  een onbereikbaar ideaal dan een krachtige, onvolmaakte werkelijkheid. De donkere Madonna van Chartres werd heel illustratief overgeschilderd in poppenzoet roze.

 

027-Cathédrale-Notre-Dame-du-pilier

Daarom zijn er tempels. Om Haar te eren en van haar te leren. Als je meer  wilt ontdekken, meld je dan aan voor een gratis Reis naar de Tempel.

 

 

Als je je email adres en naam invult, krijg je vanzelf de gratis Reis naar de tempel lessen in je mailbox. Je hoeft niets. Voel gewoon maar of dit pad bij je past.
En je krijgt direct de ontspannende, vitaliserende Luisterreis cadeau.