Moeiteloos manifesteren op vakantie: 5 tips

BohoKampMoeiteloosManifesterenVakantie klein
Vorige zomer moesten wij 2 hier maanden weg.  In afwachting van een rechterlijke uitspraak hing ons de  onmenselijke herrie boven het hoofd van een  knalkanon, vlak naast ons huis, aangedreven door de hersenkronkels van een naburige fruitboer. Onze mooie tuin, het heerlijke huis, we moesten het allemaal achter laten.

Wat nu? We konden niet zomaar maandenlang gaan liggen te niksen op de Bahama’s. Daar hebben we echt geen geld voor en trouwens, daar hebben we ook geen zin in.

Onder het mom, maak er wat van, bedacht ik een Road Tour door Frankrijk. Met een tentje, een beetje wild kamperen en af en toe vanuit de camping werken, dat moest te doen zijn.

Onderweg speelden we een heerlijk spel met de manifestatie spirits, die dingen voor ons deden.

Manifestatie was vroeger een goed bewaard geheim. Alleen magiërs kenden het, en zelfs zij tobden ermee. Zij gebruikten allerlei geesten met heel ingewikkelde namen. Die stuurden ze dan op pad om dingen te regelen. Als het goed was. Soms ging zo’n geest helemaal los en dan was het foute boel.  Kijk even naar Catweazle, dan krijg een indruk hoe dat ging.

De puberale geheimzinnigdoenerij even daargelaten, vonden we het toch erg leuk om die traditie in ere te houden. We gaven onze Manifestatie Spirits dus prachtige namen mee. Om er een paar te noemen:

FindCamp z’n taak was om te zorgen dat we een fijne kampeer plek vonden. Want Road Tour.
FindHert wees ons op herten aan de zoom van het woud.
FindRest bracht ons bij de beste, lekkerste restaurantjes.

Het was super leuk en het werkte als een tierelier.

We aten de ene keer in een verborgen tuin, de andere keer aan zee met oesters, we picknickten bijeen feeërieke bron en op een zonnige heuvel met denderend uitzicht op 2 onweersbuien, op een middeleeuws festival met gallettes-saucisse en een dansje.  We vonden romantische campingplekjes, zoals deze camping in Bayeux, waar alvast aardige buren manifesteerden (!)  2 super aardige mensen met dit coole boho kampje.

En herten. Heel veel herten. Soms gaven we Findhert even rust, op plekken waar waarschuwingsborden stonden, zodat er niet per ongeluk een hert vlak voor onze bumper zou materialiseren.

Is manifestatie nieuw  voor je? Volg dan deze 5 spelregels. De rest gaat vanzelf. Moeiteloos.

Spelregel 1: Wat heb je nodig?
Vraag gewoon aan de kosmos wat je nodig hebt.

Spelregel 2: Maak er een speels plaatje van. Je onderbewuste kan heel goed uit de voeten met beelden, beter dan met met woorden.

Spelregel 3: Alleen voor jezelf. Je kunt niet iets voor iemand anders vragen, alleen voor jezelf. Iets vragen voor anderen zonder hun expliciete toestemming is een BIG no NO.  Manipuleren valt onder de zwarte magie. Niet doen, krijg je ellende mee, en karma en zo, het pakt altijd fout uit. (Nee, jij weet het niet beter dan de ander. )

Spelregel 4: Speel dat het er al is. Het helpt ENORM om niet af te wachten maar vast net te spelen alsof je er bent. Wees creatief, verzin er iets op. Wordt het ook nog extra leuk van.

Spelregel 5: laat de details lekker aan de kosmos over. Bemoei je niet met het HOE, dat kan de kosmos veel beter dan jij. Reken op onverwachte pretjes.

Over manifesteren gesproken, de rechtszaak hebben we glansrijk gewonnen. En ook met de geluidsoverlast lijkt de situatie nu op goede oplossing af te stevenen, waarbij alle partijen tevreden kunnen zijn.   Ik ga nog steeds voor Stilte. Vrede & Ecologie.

Als je meer wilt leren over symbolen en beelden om te gebruiken bij manifestatie,  niet alleen in de vakantie maar het hele jaar door, dan is het Online Programma Volle Maan Magie geknipt voor jou.

Welke magische ervaringen heb jij, op vakantie? Vertel het in het commentaar.

De wijsheid van onze voorouders, de kunst om mee te surfen op het kosmische getij, op het ritme van de zon en de maan: daar word je blij van. Dat is de Hartslag van de Tempel.

Meld je hier aan, dan krijg je de traditionele wijsheid gratis in je mailbox.