Tempeltraining 2018 – 2019 Rijk van de Aarde

**VOL**

Deze training is vol. Maar je bent van harte welkom voor een Inzichtgesprek. 

Want misschien is de Individuele tempeltraining echt jouw pad. En misschien ook niet. Let’s talk and find out.

De tempel roept je… 

Jij weet dat er meer is dan de materiële wereld.

Je krijgt indrukken binnen die buiten je zintuigen om gaan. Dromen en herinneringen, flitsen van  intuïtie, momenten van déjà vu, helder weten, helderziendheid. Helder aanvoelen.

Je twijfelt misschien, of je innerlijke vermogens wel ok zijn. Zit je het allemaal te verzinnen? Is het niet heel raar? Of  heb je er zelfs een stevige deksel op gezet?

Toch ervaar je een innerlijk weten, zo diep, dat  je nauwelijks woorden voor kunt vinden. Je verlangt ernaar, je wilt er iets mee je ervaart een diepe roep, ook al weet je niet precies, wat.

Je wilt méér!

Want het voelt alsof je nog lang niet bent wie je zou kunnen zijn. In je leeft die belofte, een schat, die je wilt opdiepen.

Resoneert dit, lees dan verder.

Update 15 augustus 2018 >>> De Tempeltraining is vol, de poorten zijn gesloten. Maar toch ben jij hier… daar is een reden voor. Toeval bestaat niet.

Misschien ben je hier, om een oude roep gehoor te geven.

Is het je zachte ziel, die nog altijd stralen zal, zelfs als alle sterren zijn gedoofd? Je onsterfelijke schoonheid, die ritselt en fluistert en verrukkelijk is, ook als de bomen kaal zijn in de winternacht? Die zacht maar onmiskenbaar zingt zodat de hele natuur haar verlangen hoort, zelfs jij, met vlagen, vaag en vertrouwd en gevaarlijk, levensgevaarlijk misschien wel, maar zo luid dat je hart ervan trilt?

Dit is de Tempel, de plek om je kostbaarste Schat te openen, die tedere kostbaarheid die ieder mens  in je draagt. Is het tijd, dan is het tijd. Het gaat helemaal vanzelf – moeiteloos  – zo lang je je aandacht erbij houdt.

En dat laatste, je aandacht – daar gaat het om. Want dat gaat helemaal niet vanzelf. Daarom noemen ze het Het Grote Werk.

Daarom zijn er Tempels, zoals deze. Om je hulpmiddelen te verschaffen. Door de eeuwen heen zijn er manieren ontwikkeld die heel erg  helpen bij dat trage ontluiken, dat kalme  stap voor stap.

De Tempel is er altijd geweest, om je een helder pad te wijzen door de warboel van gedachten, de talloze manieren, al die meningen,  o die duizenden meningen.

Welkom, als dit is wat je zoekt. Welkom, als je je opnieuw wilt verbinden met die kosmische schat in je hart (je weet wel, die ligt waar de moeilijkheden zich verschansen).

Je komt in de tempel een warme groep van toegewijde vrouwen, zeer gerespecteerde priesteressen. Terwijl je thuis je meditaties doet, je thuistempel vorm geeft, je verbinding met je innerlijke schat vernieuwt en versterkt,  word je gedragen.Je bent niet alleen.

Samen vieren we de volle maan, de nieuwe maan, de seizoenen. Er zijn excursies en speciale ontmoetingsdagen. Net als vroeger zijn er specialistische Tempelkringen, gewijd aan één godin, waar je welkom bent om je kunst te verdiepen en je te specialiseren. Er is een groot verrukkelijk outdoor midzomerfestival.

En als je je werk doet, en vast komt te zitten, of het niet meer weet, als iets je raakt, als je de symbolen niet begrijpt of meer diepte wilt ontdekken –  dan is er een luisterend oor. Je persoonlijke begeleider is een ervaren priesteres die jou hoort, je helpt, je wijze vragen stelt en je werk in een groter kader kan plaatsen.

Dit is niet voor iedereen.. Maar als het past, ga er dan voor. De roep is kostbaar en het pad is het zo waard.

Wanneer is de Tempel voor jou
 • Als je verlangt naar verbinding met het eeuwige Web van Priesteressen.
 • Als jij de symboliek wilt leren begrijpen van de oude verhalen en mythen.
 • Als je je derde oog wilt openen, je intenties meer manifestatiekracht wilt geven.
 • Als je mooie rituelen wilt doen met anderen tempelvrouwen.
 • Als de kruiden, de bomen, de stenen je roepen, en je wilt hun taal leren verstaan.
 • Als je weet dat je een priesteres bent en je pad weer wilt oppakken.
 • Als je meer veerkracht wilt ontwikkelen, zodat dingen je niet meer zo van je stuk kunnen brengen.

‘Nu weet ik, dat alles in mijn leven hiernaartoe gebied heeft. Alle stukjes vallen op hun plek. Ik voel zo’n diepe verbinding, ik kom helemaal thuis.’ *

‘Tempelwerk is persoonlijke ontwikkeling in de turbostand.’*

‘Ik ben 49, ik heb dit diepe punt zo vaak gevoeld, en het was zo verschrikkelijk eenzaam. Maar nu word ik er doorheen gedragen, door mijn sisters. Dat gevoel dat ik gedragen word, dat is volkomen nieuw.’ *

‘Ik durf er echt te gaan staan, voel me niet meer veel te jong, ook al ben ik net 31, omdat ik voel dat de Tempel me draagt.’ *

‘Ik voel me zo gesteund door de kennis en het stapsgewijze proces, dat ik mijn innerlijke wereld durf te verkennen, ook als ik heel spannende dingen tegenkom. *

‘Toen ik aan dit pad begon, dacht ik dat ik niet helderziend was,  ik had nog nooit een innerlijk beeld gezien.  Maar nu zie ik het ene na het andere, ik heb hele boeken volgeschreven!’ *

‘Voor mij is de Tempel een zeer waardevol, kwalitatief hoog netwerk van gelijkgestemden. Een broedplaats van vrouwelijk leiderschap.’

‘En dat je dan binnenkomt en terwijl je je jas ophangt, al direct een gesprek van niveau hebt. Alleen al de flarden van gesprekken die je om je heen opvangt! Leerzaam, voedend, inspirerend: dan zie je een ander bezig en dan denk ik, Cool, dus zó doe jij dat!’

‘Die rituelen! Het werkt zo door, van te voren al. De sfeer. Ik word diep, diep geraakt.’

*Namen zijn vertrouwelijk.

De Tempel in Frankrijk

Als jij ooit een priesteres bent geweest, dan weet  je dat.  Juist in deze tijd komen velen van ons terug op aarde om het heilige taak op te nemen: de verbinding met het Grote Geheel.

In de Tempel kun je laten dragen en  koesteren. Je kunt je sensitiviteit ontwikkelen en in volledige vrijheid je sensualiteit weer in bezit nemen. Dat is jouw geboorterecht, als vrouw, als priesteres, en je opdracht, dienste van het grote geheel.

 

ipa-schuin1-224x300In de roman In Persephone’s Armen kun je kennismaken met de Tempel waar Elora werd opgeleid. De Tempel van toen is in de uiterlijke wereld verdwenen, maar in de innerlijke wereld is zij nog springlevend. Veel vrouwen voelen dat als ze het boek lezen.

Door je werk in de Tempel komt de magie weer in je leven.

 

 

 

Hoe werkt de Tempeltraining?

De Tempeltraining  wordt gegeven door Rhea Debora (auteur van in Persephone’s armen) in samenwerking met  gespecialiseerde gastdocenten.

Hoe lang duurt de Tempeltraining?

De Tempeltraining in de groep bestaat uit 4 modules van een jaar. Elke module vormt een afgerond geheel. Je kunt bij iedere module instappen. De volgende module opent in 2019, in het Rijk van de Maan.

Werk je liever vanuit huis, dan biedt de Individuele Tempel je in je eigen tempo een prachtig programma aan: een pad van Verbinding, dat je stap voor stap leert om de stem van de natuur te verstaan, met Haar te spreken, en je innerlijke sensitiviteit te openen zonder weg te zweven. Als dat zover is, gaan de sluizen van je verbeelding open en kun je veilig door de Akasha kronieken reizen, en de geheimen ontraadselen van Tijd en Bestemming.

Dit is een machtig iets.

Natuurlijk krijg je daar intensieve begeleiding bij, een fijne groep om je mee te verbinden, wekelijkse coaching en veel uitwisseling, en ook als individuele deelnemer heb je natuurlijk toegang tot alle open en alle besloten tempel activiteiten (dat zijn er meer en meer).

 

Ja ik hoor de roep, en ik wil er graag eens over praten. 

 

 

In 2018 – 2019 werken we in het Rijk van de Aarde: Keltische magie.

Aarde geeft je een reality check en een veilige bedding. Een goed geaarde priesteres kan met grote krachten werken zonder van haar stuk te raken.

Het programma voert ons langs de vier Spirituele Schatten van de Keltische Traditie, we ontmoeten Keltische godinnen  die ons geheimen leren van de natuur.

Steen van Bestemming
Praktisch:

We werken op  de mooiste plekken in de natuur: weekeinden op  Centrum Athanor met de magische steencirkel, en sommige groepen ook in  Maison Morillon in  het Healing Forest in Noord Frankrijk. Tussendoor hebben we 5 Tempeldagen in het midden van Nederland.

Hiervoor krijg je alle bijeenkomsten en veel ondersteuning:  maandelijks studiemateriaal, toegang tot de besloten, ondersteunende Facebook-groep, wekelijkse coachingsgesprekken, en deelname aan de Tempelcirkels waarin kleine groepen priesteressen zich verdiepen in specifieke onderwerpen zoals kruiden, zienerschap, healing, mythologie, symbolen, rituelen schrijven.

In  vier jaar tijd is de tempel uitgegroeid tot een levendig netwerk van priesteressen die allerlei mooie dingen organiseren: vrouwencirkels, seizoensvieringen, excursies, een zomerfestival.

Er zijn 2 Tempeltraining groepen:

 • de donderdaggroep met max 10 deelnemers
 • de vrijdaggroep met max 22 deelnemers.
 • In de groepen wordt heel veel aandacht besteed aan praktische magie en rituelen, naast het innerlijke meditatiewerk.
 • Wil je liever wat meer individeel aan de slag, of is reizen en groepswerk niet jouw ding, dan kun je je training ook thuis doen in de 2-jarige, intensief begeleidde Online Tempel. Het is een bewezen werkzaam pad naar jouw Bron, die vervolgens je hele leven aanraakt met magie, sprankeling en overvloed. De Online Tempel krijgt dit jaar een super verdieping en wordt nog mooier.
 • Update: DE Tempeltraining groepen zijn vol en de poorten van de Tempel zijn weer gesloten. 
 • Jouw tijd komt ook, als dit jou roept. Want er is geen toeval. Misschien is het iets voor later; of het is een teken dat jij toe bent aan het mooie traject van de Online Tempel. 

Studiekosten: 1500 euro voor de donderdaggroep, 1275 euro voor de vrijdaggroep.

Verblijfkosten: 330 euro voor volledige verzorging tijdens de weekeinden (van vrijdagavond tot en met zondagmiddag), overnachting in mooie kamers, liefdevol bereide maaltijden, hapjes en drankjes.

We doen veel creatieve dingen zoals mythisch drama, dus voor de sfeer dragen we een chic lang gewaad, dit jaar in een groene aarde-tint.

Startweekeind (centrum Athanor)
 • 31 augustus tot 2 september 2018, voor de donderdaggroep
 • 21 – 23 september voor de vrijdaggroep
Studiedagen:
 • de vrijdag groep: 2018 19 oktober, 30 november, midwinterpauze; 2019: 18 januari , 15 februari,  15 maart .
 • de donderdag groep: 18  oktober, 29 november, 17 januari 2019, 14 februari,  14 maart
 • De Tempeldagen vieren we in het centrum van het land. Tijden: van 9.30 (inloop) tot 17.00.
Slotweekeind:
 • Grote groep: vr. 19 – 21 april 2019, Centrum Athanor (NB 21 april is paaszondag)
 • Kleine groep: do 11 -13 April 2019 in Maison Morillon, Noord Frankrijk.

 

 

Centrum Athanor
Maison Morillon, Healing forest retreats

Toelatingsprocedure

Na aanmelding maken we een afspraak voor het Inzichtgesprek van 45 tot 60 minuten, soms iets langer. Je ontvangt een lijst met vragen als voorbereiding. In het gesprek kijken we wat jij nu nodig hebt, of de Tempel het juiste pad is, want  de Tempel is niet voor iedereen geschikt.

Ja ik hoor de roep, en ik wil er graag eens over praten. 

 

52c72dacd84b678b44cdf0043d93b828

 

De Tempel leeft en groeit.

Als Priesteres in Training kun je deelnemen aan excursies, besloten Tempelkringen, bijeenkomsten met ervaren priesteressen, we vieren samen de Maan en de Seizoenen en als lid van de tempel ben jij overal welkom, Vrouwe.

Als dit jouw pad is, dan weet je dat. Vertrouw jezelf.

In het inzichtgesprek vraag ik je van alles, om je beter te leren kennen en zeker te zijn dat dit jouw pad is. Je mag al jouw vragen stellen in het gesprek. Er hoeft niets, het is vrijblijvend.

 

Een gedachte over “Tempeltraining 2018 – 2019 Rijk van de Aarde

 1. via mijn dochter helena remeijers-molhoek heb ik deze mail gekregen. Ik ben geïnteresseerd.

Reacties zijn gesloten.