Wie zijn wij

Stichting In de Tempel is eind 2015 opgericht doorDebora Zachariasse en Michiel H. van Hoorn.
De Tempel is de drempel tussen je dagelijks leven en je innerlijke wijsheid. Een plek waar je innerlijke team voor je klaar staat met alles wat je nodig hebt: genezing, super toffe inspiratie, zachtheid en… manifestatiekracht!
Debora en Michiel woonden en werkten 15 jaar in de Magische Bongerd in Zeist, een landje tussen de appelbomen. In 2017 verhuisden ze naar een kasteelboerderij in de uitgestrekte bossen van Noord Frankrijk.

Debora Zachariasse

Bestseller auteur, priesteres, apotheker, natuurgeneeskundige, liefhebber van dromen, verhalen, kinderen, honden en katten en spirituele gids voor duizenden creatieve, ondernemende vrouwen. Van oorsprong uit Zeeland, met een internationaal leven, heb ik meer dan 40 jaar training en ervaring in de westerse spirituele traditie. En 50.000 boeken verkocht.

De westerse spirituele traditie is een schatkamer vol overvloed. Ik houd ervan, dat alles wortelt in het land en de sterren rondom ons, omdat we daarmee altijd verbinding vinden met onze eigen wortels, onze voorouders en het grote geheel, waarin we leven.

De tempel is de drempel met ons wezenlijke kern. Hier staat een compleet innerlijk team voor me klaar. Ze doen alles wat ik vraag, geven inspiratie, genezing, goeie ideeën, en ze zorgen ook nog eens dat die dingen manifesteren. En dat heeft iedereen! Ik help vrouwen op een speelse manier om met hun onderbewuste in gesprek te gaan. Meditatie extra.

Mijn roman In Persephone’s armen (2013) komt voort uit die meditatie en vormde een bron van inspiratie voor de Tempel.

Michiel H. van Hoorn

Michiel H. van Hoorn studeerde wiskunde en natuurkunde. Na zijn promotie over wachtrijtheorie ging hij aan de slag in de IT en ontwikkelde hij zich tot  IT architect. Terugblikkend op die 25 jaar als IT-er, lijkt het erop alsof er altijd pioniersprojecten of onmogelijke projecten zijn kant op kwamen. Heerlijk!

Na vele jaren super abstract werken met allerlei niet-tastbare en niet-eetbare zaken, zoals belastingen, risico’s, verzekeringen, prestatie indicatoren en large scale processing, verlangde hij terug naar de menselijke maat en de levende wereld. Om af te kicken betrad Michiel ook de weg van de westerse wijsheid.

Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan. Het afgelopen jaar ontwikkelde hij het online cursus-systeem “Mics”. Hiermee wordt momenteel alle cursussen van de  Tempel naar abonnnees gedistribueerd. Ook wordt de Hartslag van de Tempel via Mics verstuurd.

Ten slotte dit:

De Tempel maak je een avontuurlijke ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld. Het is JOUW wereld. De weg Westerse Wijsheid leert ons een traditie, geen waarheid. De enige waarheid die je ooit zult vinden, vind je diep in jezelf. De ware gouden schat in je leven? Dat ben jij!