Winter-getij 5 minuten meditatie

Een heerlijke ontspannen 5 minuten geleide meditatie voor het WiInter-Getij. Laat je maar meenemen door het verhaal.

Heb je genoten?

Je kunt deze meditatie gewoon elke ochtend afspelen. Gaandeweg komen jouw eigen associaties op gang en kom je in de stilte tot je kern.

Meditatie is beter voor je gezondheid dan alle supplementen en vitamines bij elkaar. Het kan vreselijke ziekten voorkomen, zoals kanker, hartaanvallen, embolie, diabetes.  Lees hier het dat werkt.

Dus òf je wilt mediteren, is niet het punt. Natuurlijk wil je dat, al die gezondheid en ontspanning en de poort naar geluk! Maar lukt het je ook? Hoe pak je dat aan? Hoe pas je die routine in je volle agenda in?

Als je  een steuntje in de rug wilt,  kun je meedoen met de  Winter-getij meditatie. Vanaf 1 december tot aan Midwinter,  mooie geleide meditatie MP3’s in je mailbox,  21 dagen lang gezondheid, verademing, rust en liefde in 5 minuten. Druk op Play en ontspan!

De wintergetij Meditaties gaan op 1 december weer beginnen. Lekker dag na dag toe leven naar dat magische midwintermoment, de geboorte van het nieuwe licht, ook (ja, juist) in jezelf.

cta-jaikdoemee-2Lijkt me heerlijk. Ik doe mee. Klik hier

 

 

Je volgt – traditioneel in de Adventstijd –  de 4 Elementen:

Aarde: Wortelen en mindful leven; Water: surfen op je emotionele golven; Wind: vliegen en jezelf weer bij elkaar rapen; Vuur: de geboorte van het Licht.

Ontspan, druk op de knop van je telefoon en ontvang de innerlijke rijkdom die niemand je kan afnemen.

Je kunt de Winter-getij meditatie hier bestellen.