Welke kruidengodin geeft jou magische kracht?

Een kleine kwis voor kruiden liefhebbers.

Hieronder vind je vier kruidenbereidingen. Welke bereiding spreekt jou het meest aan?  Dat  zegt heel veel over jou, wist je dat?

Kies jouw favoriet, en scroll omlaag om te lezen  welke kruidengodin jou haar magische krachten verleent.

protection
2 Beschermend kruidenamulet
 
 

yarrow-lavender-salve
3 Genezende zalf van Lavendel en Duizendbla

rozenbad
1 Bad van rozenblaadjes en verse melk

1 Bad met rozenblaadjes:

airmid


Jij bent de gunsteling van Airmid, Kruidenvrouwe van Water.
Net als zij is zachtheid jouw ding, zachtheid en geduld. je hebt geduld om in bad te liggenen rustig te broeden en mijmeren over alle mooie dingen die je hebt ontdekt, en al mijmerend vind je de oplossing voor de vele puzzels die het leven je biedt.

2 Beschermende kruiden amulet:

Cerridwen7Feesetdeeesses


Jij bent de gunsteling van Cerridwen, de wijze Kruiden Vrouwe van Aarde,
die alles uit de kast trekt om haar geliefden te helpen, te beschermen en de behoeden voor kwaad. Je kent de gevaren van het leven, en dat niet alleen, je weer er ook een oplossing voor. Een oplossing, die je zeker niet voor jezelf zult houden maar graag met iedereen deelt.

3 Genezende zalf van Lavendel en Duizendblad

Idunn

Jij bent de gunsteling van van Idunn, lichtvoetige Kruidenvrouwe van Lucht. Vol levensvreugde en kracht, je bent je nauwelijks bewust van de frisse wind die je overal brengt. Je nieuwsgierigheid stuurt je soms op pad naar plaatsen waar je liever niet terecht was gekomen. Maar het is allemaal alleen bedoeld om anderen te helpen, om die ene speciale lavendelsoort te ontdekken die nog nooit iemand in haar tuin heeft gehad.

4 Vers scrubzout met kokos en Artemisia:

Frigga

Jij bent de gunsteling van Frigg, Kruidenvrouwe vol Vuur.  Verrast het je, dat juist dit witte badzout je vurige kant bloot legt? Niet als je bedenkt waar dat badzout voor is: helemaal voor jou zelf. Net als Frigg ben je in staat om uitstekend voor jezelf  en je geliefden te zorgen. Jij zult jezelf echt niet de burnout in werken, daarvoor heb je veel teveel gevoel voor ritme en … eigenwaarde. Goed voorbereid ga je op stap, met vele pijlen op je boog, om alle briljante, inspirerende dingen die je verzint, de wereld in sturen.

Leuke kwis? Delen = lief.

Wil je meer weten over de kruiden en de Tempel? Vraag dan de gratis Hartslag van de Tempel aan.
Dan krijg je om te beginnen een prachtige  Luisterreis van de WIlg cadeau, met de fijne, vitaliserende energie. Zodat alles weer gaat stromen.